• ONLINE

Live, online, hybride … Verbinding staat voorop!

We bevinden ons inmiddels in een ander stadium van de pandemie.  Iedereen kijkt ernaar uit, snakt ernaar, om elkaar te zien en afstand te verminderen. ITHACA helpt je om te verbinden, te activeren en om in contact te blijven met je netwerk, klanten, partners en medewerkers. Om hen te raken, mee te nemen en in beweging te krijgen.  Wij helpen je om het doel van je evenement scherp te krijgen, de inhoud optimaal toe te spitsen op de behoefte van je doelgroep en het juiste format te kiezen.  Zo blijf je relevant voor je doelgroep(en)!

Kies voor vorm

Kleinschalige evenementen zijn weer toegestaan, vanaf 1 juli met 100 personen. Hopelijk versoepelen de maatregelen spoedig nog verder. Vraag is wel of deelnemers een grotere bijeenkomst al aandurven en hoe je invulling geeft aan de 1,5 meter afstandsregel. En hoe creëer je dan dezelfde vertrouwelijke sfeer en beleving als voorheen? Wel of niet live aanwezig zijn, is natuurlijk een keuze van deelnemers zelf. Wij verwachten dat alle verschillende vormen – live, online en een combinatie daarvan: hybride – naast elkaar zullen blijven bestaan. Uiteraard moet de programmering toegespitst worden op de gekozen vorm.

Online opties

Bij een on-site (live) event kan iedereen zich een levendige voorstelling maken. Voor online is dat vaak lastiger. Daarom nemen we je ter inspiratie graag mee in een aantal online en hybride event formats: Hoe ziet zo’n event eruit? Bij welke inhoud en doelstellingen past een dergelijk format het best? Welke tips & tricks kun je toepassen? Wat zijn kansen en wat zijn bedreigingen?

We onderscheiden 4 typen:

  1. Brainstorm en kleine werksessies;
  2. Webinar;
  3. Interactief online event met deelsessies, van masterclass tot congres;
  4. Hybride en multi-hub meetings.

Groot, groter, grootst

Internationaal uitrollen? Deelnemersaantallen maximaliseren? Een internationale topspreker? Het grote voordeel van online events is dat er eenvoudigweg honderden, zelfs duizenden mensen kunnen deelnemen, zonder dat je als organisatie uit oogpunt van kosten of locatiebeperkingen de registratie moet sluiten. Ook kan er online eenvoudig een internationaal deelnemersveld worden aangesproken, waarbij je op basis van de tijdzones kunt nadenken over de meest optimale programmatijden. Zelfs een kanaal voor simultaanvertaling is via Zoom met één druk op de knop te activeren, de tolk kan zo aan het werk.

Kom in actie

De huidige tijd vraagt om nieuwe inventieve manieren om je doelen te bereiken, zichtbaar te blijven en je meerwaarde te laten zien. ITHACA helpt je hier graag bij.
Onze kracht zit in het combineren van een creatief event design met een strakke en sterke inhoudelijke programmering en een vlot technisch verloop. Online en on-site.
Kom in actie en plan een afspraak met ons in. We denken graag met je mee!