• TEAMWORK

Teamwork

ITHACA refereert aan één van de verhalen van de oude Grieken. Het meeslepende avontuur van Odysseus en zijn lange weg naar huis, het eiland Ithaca. Wij geloven dan ook dat de route bijdraagt aan het resultaat zelf.

Kernwaarden waar we voor staan zijn:

 • Samen
  We zijn betrokken, (mede)verantwoordelijk en streven naar synergie;

 • Eerlijk
  Geen poespas. We werken transparant, met open vizier en een brede kijk;

 • Impact
  Graag maken we verschil en voegen waarde toe;

 • Creatief
  Altijd op zoek naar originaliteit en onverwachtse verbindingen maken.

ITHACA heeft een stevige vaste kern van vrolijke, gepassioneerde, ervaren en hardwerkende professionals die elkaar aanvullen en versterken, per opdracht aangevuld met de beste specialisten uit de markt.

Joyce Bokhoven
Joyce is eigenaar en oprichter van ITHACA. Haar kracht is eerst tot de kern te komen: “Met welk dóel worden mensen samengebracht? Wat wil je bereiken?” Van daaruit brengt ze alle facetten in beeld. Joyce ‘kijkt graag anders’ en denkt in mogelijkheden. Van strategische conceptontwikkeling tot hands-on regie op de evenementenvloer, ze wordt er blij van!
“De route naar het resultaat is mede bepalend voor de impact zelf.”
Selma Coppoolse – van der Hoeven
Communicatieplan? Selma! Heldere boodschappen en sterke (bij)passende communicatiemiddelen. Ze heeft veel ervaring in conceptontwikkeling en congresorganisatie en met haar enthousiasme verbindt ze mensen en stimuleert ze krachtenbundeling.
           
“Werken aan duurzame verbindingen op basis van een goed verhaal.”

Quinta Post-Theeuwes
Quinta heeft veel ervaring in het uitdenken en beheren van websites en het inzetten van social media kanalen. Sterk in tekst en beeld en goed in projectmatig werken: overzicht en deadlines bewaken en partijen aansturen en informeren.
“Een ITHACA sausje betekent naar een hoger niveau tillen met oog voor detail.”
Jos Burkx
De specialiteit van Jos is verenigings- en interim management, met name daar waar veranderingen noodzakelijk zijn. Jos heeft veel ervaring als coach en start-up begeleider en is een veelgevraagd dagvoorzitter.
“De kracht van creativiteit is anders kijken, anders denken en anders doen!”