WAT

Ithaca meeting & association management is een gespecialiseerd bureau voor evenementenorganisatie, inhoudelijke vormgeving en management van (inter)nationale bijeenkomsten en daarmee samenhangende communicatietrajecten. Ithaca werkt voor zowel overheid als bedrijfsleven en heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van passende communicatieconcepten en het organiseren van nationale en internationale (semi) wetenschappelijke bijeenkomsten en evenementen.

Met inlevingsvermorgen, creativiteit en deskundigheid bouwen wij aan uw evenement. Door enthousiasme, zorgvuldige coördinatie en flair kunnen we bruggen bouwen, bergen verzetten en als het moet ook ijzer met handen breken. Op alle fronten en met alle betrokken partijen.

Als ervaren communicatiespecialisten beschouwen wij een evenement als één van de media in het communicatieplan. Een evenement is voor een organisatie vaak een belangrijk medium, want het leggen van contacten en het delen van kennis is toch vaak één van de hoofddoelen van een project. Een een goede ‘live’ bijeenkomst biedt de beste mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en een unieke kans om enthousiasme, teamspirit en commitment te kweken. Al dan niet met de ondersteuning van social media, die een versterkende werking rondom een evenement kunnen hebben.

Naast een vlekkeloze logistieke organisatie, zit onze kracht vooral in het raken van de juiste snaar. Het samen met u vinden van de ideale combinatie tussen inhoud, vorm, publiek, werving én natuurlijk de uitvoering. En zo te zorgen dat de inhoudelijke boodschap optimaal over het voetlicht wordt gebracht.

Wij hebben niet de illusie dat wij de wijsheid in pacht hebben en alles zelf kunnen en weten. Afhankelijk van de opdracht en de daaraan gerelateerde werkzaamheden, betrekt Ithaca daarom andere partners bij de uitvoering van de werkzaamheden en maakt zij gebruik van haar uitgebreide netwerk van collega’s en toeleveranciers; een netwerk van specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld en exact weten wat hen te doen staat. Hierdoor bent u er dan als opdrachtgever van verzekerd met Ithaca altijd de juiste expertise in huis te halen zonder u zorgen te hoeven maken over de aansturing van een heel team.