Selma Coppoolse

In 2016 startte Selma FLO communicatie & organisatie met als doel haar kennis en ervaring breder in te zetten dan bij één werkgever. Uitgangpunt is om vooral die opdrachten aan te trekken waar ze een meerwaarde kan zijn op vlak van communicatie, conceptontwikkeling en congresorganisatie. Haar ervaring ligt voornamelijk in de toeristische, culturele en maatschappelijke sector. Werkgevers als Brabants Bureau voor Toerisme, Wegwijs A2 en Cubiss passeerden de revue. Ze vervulden daar rollen van communicatieadviseur tot project- en eventmanager. Selma heeft in 1997 Breda University of Applied Sciences afgerond, ze studeerde ‘International Management Tourism & Consultancy’.

Naast opdrachten in de culturele sector, maakt ze ook graag de uitstap naar de biersector. FLO communicatie & organisatie maakt bierkennis toegankelijk voor een breder publiek. Ze zet vooral in op de beleving en de authentieke verhalen achter de bieren & hun brouwers. Dit vind je terug op www.boldbeers.nl. Met STiBON 1 op zak, is ze in de leer voor internationaal biersommelier.

De kennismaking met Ithaca ontstond toen krachten werden gebundeld op een gezamenlijk project tijdens de Social Innovation Week in Tilburg. Deze vruchtbare samenwerking is voortgezet in 2018, waarbij Selma als freelancer is ingezet op o.a. projecten voor ZET en de Provincie Noord-Brabant.

Voor meer informatie, zie ook haar LinkedIn profiel.