Linda van Hulten

Al meer dan 10 jaar creëer, faciliteer en organiseer ik op enthousiaste wijze creatieve events, verrassende incentives en inspirerende workshops & trainingen. Als full-service organisatiebureau zorg ik ervoor dat uw doelstelling, en daarmee het echte verschil, voor uw gasten behaald wordt. Relaties uitnodigen voor uw event zorgt voor extra binding tussen u en uw gasten. Mits de keuze voor het soort event en alle aspecten rondom het event tot in detail zijn georganiseerd. En dat is waar lincentives voor staat!

De drie pijlers van linda

Wat moeten mensen na een event, congres, incentive of workshop anders doen? Dat is waar het om draait. Ik werk altijd in co-creatie met het oog op het Creëren van unieke momenten waarin we middels onvergetelijke Verbindingen gericht op uw doel, herinneringen creëren die resulteren in de Beweging die u voor ogen heeft.

Eventmarketing speelt daar in een belangrijke rol. Na een gedegen briefing realiseer ik samen met u uw bedrijfswaarden die aansluiten op uw doelstellingen. Altijd vanuit een grondige analyse van de huidige en de gewenste situatie. Vanuit dat vertrekpunt pas ik events al dan niet in als onderdeel van een geïntegreerde strategie. linda denkt met u mee! 

Wij hebben samen uw doelstellingen en bedrijfswaarden bepaald. De volgende stap is het creëren van een paraplu. Deze paraplu laat zien welke van uw bedrijfswaarden op elk event / bijeenkomst gedurende een aantal jaren terug moet komen. Eventueel binnen een bepaald concept dat samen met u is opgesteld. Denk daarbij aan sportevenementen, beurzen, teambuildingsactiviteiten. Op deze manier weten collega’s en/of klantrelaties dat een event bij u altijd uit die drie waardes bestaat. Deze positieve herkenbaarheid vergroot de aantrekkelijkheid en betrokkenheid van uw organisatie voor alle doelgroepen

Voor meer informatie, zie ook haar LinkedIn profiel.